Щоб знищити «майданчик» для корупції, комітет підприємців Львівщини пропонує ліквідувати безпосередній контакт підприємців з чиновниками. Натомість користуватися системою електронного зв’язку. Таку думку висловив керівник комітету підприємців Львівщини Ярослав Рущишин у Львові на засіданні координаційно-дорадчої ради з питань підприємництва при облдержадміністрації.
У свою чергу присутній на засіданні голова Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва Михайло Бродський пообіцяв підприємцям, що до 22 липня буде скасовано 94 відсотки видів ліцензій. Також, за його словами, очікується спрощення дозвільної системи. З 229 видів дозволів скасовано буде близько 35 відсотків. Відповідний законопроект, пообіцяв урядовець, буде обговорений у стінах Верховної Ради у серпні.
Михайло Бродський запевнив, що Державний комітет України з питань регуляторної політики та підприємництва на боці легального бізнесу. В його планах — скоротити обласні представництва комітету і створити спеціальні ради (або будуть надані більші повноваження галузевим регіональним радам підприємців), які б мали безпосередній зв’язок із бізнесменами.