У Кам’янці-Подільському розпочалися громадські слухання стосовно підвищення тарифів на житлові послуги. Згідно з недавньою постановою Кабміну № 529, вони будуть для кожного будинку індивідуальними. 
Першими до людей прийшли працівники ЖЕКу № 2. Однак виявилося, що не так просто зібрати споживачів послуг, хоч оголошення про слухання вивісили завчасно. Ті, хто прийшов, висловили велике розчарування владою, а також нарікали на відсутність та низьку якість житлово-комунальних послуг. Згадали і підвищення пенсій на «рубель», і підняті ціни на найважливіші товари, і розбиті дворові проїзди, і дахи, що течуть, і фасадну плитку, яка облітає...
Працівники ЖЕКів тепер упродовж 45 днів мусять обійти всі будинки та пояснювати, за що саме і скільки будуть платити люди. Найнижчий розмір планових тарифів — у будинках третього класу (1,22 гривні за квадратний метр), найвищий — у будинках шостого класу (2,46 гривні за квадратний метр). Особливого інтересу жеківці не мають, адже лейтмотивом нової політики у житловій сфері є намагання схилити мешканців багатоповерхівок до створення об’єднань співвласників багатоквартирних будинків.
Кам’янець-Подільський.