Наша довідка: Поліна — дочка народного депутата України Олени Бондаренко. Їй — 11 років, вона закінчила 5 клас Донецької середньої школи, до того ж на відмінно, у своєму класі — найкраща учениця щодо успішності. З розповідей її мами, Олени Анатоліївни, Поліна — дитина просунута. Вона вже знає, що в кожної людини є як права, так і обов’язки. І щораз, коли дівчинка натрапляє на порушення власних прав, навіть у своєму дитячому віці, готова обстоювати торжество справедливості.
— Я знаю, що Конституція України — це Основний Закон країни. І я міркувала над тим, як змінити її на краще. Для мене, наприклад, важливо, щоб в Україні існував закон, який гарантував би дитині право на любов батьків. Я вважаю, що батьки повинні піклуватися про своїх дітей. У кожної дитини мають бути і тато, і мама. Потрібно заборонити батькам кидати своїх малят.
— А ще потрібні такі закони, щоб усі могли лікуватися в лікарнях, якщо занедужають. Навіть ті, у кого немає грошей на дорогі ліки. І вчитися повинні всі, хто хоче й має до цього здібності. Про міліцію ще хочу сказати: вона повинна працювати так, щоб у нас не було злочинців в Україні...
Київ.