Комітет арбітрів ФФУ та Асоціація футбольних арбітрів України отримали від УЄФА повідомлення щодо призначень вітчизняних рефері на міжнародні поєдинки.
Зокрема, 8 липня дві українські бригади обслуговуватимуть матчі-відповіді першого кваліфікаційного раунду Ліги Європи УЄФА. В Естонії Юрій Мосейчук розсудить поєдинок місцевої «Флори» з тбіліським «Динамо». Рефері з Чернівців у цій зустрічі допомагатимуть асистенти Микола Левко та Сергій Беккер, а роль четвертого арбітра виконуватиме Юрій Грисьо.
Львів’янин Андрій Шандор виведе на поле в столиці Македонії — Скоп’є — місцевий «Металург» та азербайджанський «Карабах». Асистуватимуть йому лайнсмени Віталій Пономарьов і Віктор Кравченко. Резервний рефері — Юрій Можаровський.
Одесит Віталій Годулян разом із помічниками Ігорем Бицкалом, Миколою Левком та четвертим арбітром Ігорем Іщенком 11 серпня проведуть відбірний поєдинок Євро-2011 серед молодіжних збірних Фарерських островів та Андорри. Того самого дня киянин Сергій Даньковський, якому допомагатимуть Євген Халамендик та Олег Плужник, судитимуть товариську зустріч між національними командами Чехії та Латвії.
До французького міста Кан вирушить киянин Олександр Якименко, який з 15 по 31 липня в ролі асистента обслуговуватиме матчі фінальної стадії чемпіонату Європи серед юнаків до 19 років. А ось харків’янка Катерина Монзуль на початку серпня відвідає Сінгапур, де судитиме поєдинок олімпійського турніру.
Окрім того, Даньковського та Халамендика запрошено ще й на кваліфікаційний раунд континентальної першості серед 17-річних, котрий відбудеться в Хорватії з 26 вересня по 3 жовтня. До Австрії вирушать Віктор Швецов та Олександр Войтюк, які з 7 по 14 жовтня працюватимуть на відбірному раунді Євро-2011 серед 19-річних футболістів.
Нарешті, киянин Петро Іванов з 24 по 28 червня у французькому Марселі обслуговуватиме матчі Європейської ліги з пляжного футболу, а з 9 по 19 липня працюватиме в італійському Бібіоне на кваліфікаційному етапі ЧС-2011 з цього різновиду футболу.