Така сума виділяється Львівщині у затвердженій уточненій Державній цільовій програмі підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу. 
Як повідомив заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Володимир Губицький, вартість фінансування об’єктів з держбюджету по області збільшено на 5 мільярдів (з 5,3 до 10,3). За кошти держави повністю буде зведено стадіон та аеропорт.
Цього року роботи по стадіону та аеропорту вже профінансовані на 345 мільйонів, що у півтора разу більше, ніж за минулі два роки (216 мільйонів гривень). Загалом у 2010 році Програмою передбачено фінансування об’єктів Євро-2012 на рівні 5,7 мільярда гривень, із них 4 мільярди — державний бюджет, 363 мільйони — місцевий бюджет, а 1,35 мільярда гривень — це кошти інвесторів.
250 осіб та 98 одиниць техніки працює над зведенням нового термінала Львівського аеропорту. Відставання від графіка становить тут лише півтора тижні. Згідно з планом, цього року буде завершено продовжену частину смуги на 795 метрів.