Біля стін Кам’янець-Подільської районної державної адміністрації на Хмельниччині відбувся мітинг. Учасники акції вимагали закриття державного підприємства «Довжоцький спиртзавод». З його відстійників поширюється неприємний запах на територію міста та навколишніх сіл. На думку людей, які вдалися до акції протесту, слід закрити відстійники заводу, які є джерелом смороду, перевести виробництво спирту на хлібну схему, відшкодувати громадянам збитки, завдані внаслідок забруднення довкілля відходами та провести щодо цього місцевий референдум.
Голова Кам’янець-Подільської РДА Михайло Желізник (який також є мешканцем Довжка) заявив мітингувальникам, що виступає проти закриття підприємства, яке створило робочі місця майже для 200 людей, а також справно сплачує податки до бюджетів різних рівнів. Для розв’язання цієї проблеми треба в найкоротший термін почистити відстійники, що дасть змогу мінімізувати неприємний запах. Переведення заводу на хлібну схему та будівництво установки з виробництва біогазу, на його думку, є майже нереальними, бо потребують значних коштів, яких місцевий бюджет не має і держава не виділяє.
Михайло Дмитрович пообіцяв вирішити питання в найкоротші терміни. Мітингувальники запевнили, що й надалі вдаватимуться до таких акцій. Якщо проблему не розв’яжуть, вони вимагатимуть зміни місцевої влади.