Під такою назвою 25—27 червня в місті пройде перший Всеукраїнський молодіжний форум, що триватиме в рамках проекту «Свято Любові». 
Кам’янець-Подільський обрано не випадково: як відомо, кожен його третій мешканець — молода людина, студент. З метою вкорінення в свідомості українців нових пріоритетів їх власного майбутнього та долі держави організатори — всеукраїнська молодіжна громадська організація «Фундація регіональних ініціатив», Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка, Кам’янець-Подільська міська рада — об’єднали свої зусилля. До слова, у місті за підсумками минулого року народжуваність уперше за останні десятиліття перевищила смертність мешканців на 103 особи, що свідчить про позитивну тенденцію зростання сімейних цінностей.
«Особиста відповідальність за успішність власної родини повинна формуватися серед молодих українців природно, з їх власного середовища, а носіями цих ідей мають стати молодіжні та студентські лідери, голови молодіжних громадських організацій, ті, хто користується авторитетом серед пересічних молодих українців», — вважають координатори заходу Олена Іллясевич та Тетяна Надворна. Всеукраїнський молодіжний Форум «Молодь, сім’я — майбутнє!» проходиме в кілька етапів упродовж 2010—2011 років в різних регіонах України.
Міський голова Славути покинув свій кабінет і козакує в поході
Днями кам’янчани зустрічали кінну ходу в складі представників Славутської паланки Міжнародної громадської організації «Козацтво Запорізьке», духовенства, міліції, влади. Усі вони 6 червня вирушили в двотижневий похід «Волинь—Поділля: шляхами козацької звитяги». Саме так, на думку учасників акції, вони можуть закликати земляків до відродження національної ідеї, духовного оновлення та громадського порядку. Вони впевнені, що такі заходи сприяють духовному, моральному та політичному розвитку українського народу. На чолі походу — міський голова Славути Василь Сидор, який є отаманом Славутської паланки.
На зустріч прибули керівники обласного УМВСУ, зокрема начальник УМВС України у Хмельницькій області Сергій Шутяк, начальник УДАІ в Хмельницькій області Микола Довгань. Акція почалася в Острозі Рівненської області, а далі перетнула Хмельниччину з півночі на південь. Учасники зупинялися в місцях козацької слави, де їх зустрічала місцева влада. Минулого року подібний похід було здійснено до Святої Гори Почаївської, разом з козаками цей шлях подолали єпископ Шепетівський і Славутський Володимир та правоохоронці.