Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята — Дня державної служби
Бути потрібним країні — висока і відповідальна місія кожного державного службовця. Приємно відзначити, що сьогодні ми святкуємо день представників цієї професії, чия нелегка праця є визначальним фактором розвитку державного управління та перетворення України в розвинуту демократичну європейську державу.
Переконаний: наш державний апарат має викликати пошану і гордість народу завдяки вашій самовідданості, толерантності, добросовісності. Ви — державні службовці — носії національних традицій державотворення. Спасибі вам за сумління, витримку і вміння у сьогоднішніх складних соціально-економічних умовах нести людям світло надії і радість буття.
Вірю, що ви й далі будете забезпечувати громадян якісними послугами державного сектору, піклуватися про дотримання прав і свобод людей, захист гуманістичних цінностей, соціальної справедливості та інтересів нашої держави.
У цей знаменний день від усього серця зичу вам якнайповнішої реалізації всіх задумів і планів, нових здобутків та творчих злетів.
Бажаю вам і вашим родинам миру, добра, благополуччя, здоров’я і душевної гармонії. Нехай доля допомагає вам у благородній і подвижницькій справі піднесення Української держави!
Голова Верховної Ради України Володимир ЛИТВИН.