Конкурс «Майбутнє Тернополя очима дітей» організувала для школярів будівельна фірма «Тернопільбуд». 
У своїх роботах маленькі городяни висловлюють думки, пропозиції, представляють проекти того, яким бачиться їм рідне місто. В колективі «Тернопільбуду» серйозно ставляться до думок дітей, адже будівельники зводять об’єкти не для одного покоління. За словами генерального директора Василя Лила, чимало ідей, висловлених учасниками конкурсу, перегукуються з планами будівельної організації. А ще за допомогою конкурсу дорослі намагаються об’єднати дітей, навчити виборювати перемогу не лише для себе, а й для колективу.
Переможниця конкурсу Христина Стецик із школи №5 отримала не лише цифровий фотоапарат у подарунок, а й можливість запросити у мандрівку Шевченківськими місцями свій клас. До них приєднаються й інші учасники конкурсу. Усього у ньому взяли участь 22 учні з вісімнадцятьох шкіл міста. Жоден не залишився без подарунка.
Святий зміцнюватиме духовно вихованців колонії
Мощі святого Антонія Падевського перенесено до Бережанської виховної колонії для неповнолітніх. 
На території виправного закладу, де колись був монастир отців-бернардинів, діє церква Пратулинських мучеників. Вона відіграє велику роль у наверненні неповнолітніх до нормального життя, а тепер у храмі буде ще один символ духовності. Мощі передано провінційною управою Чину Братів Менших (Падуя, Італія) на прохання парафіян храму Пресвятої Трійці, що в місті Бережани на Тернопільщині. Реліквія спеціально призначена для неповнолітніх ув’язнених хлопців. Її урочисто передано церкві на території колонії. Вихованці зможуть прослухати духовні науки, переглянути фільм «Святий Антоній Падевський», завжди звернутися до нього по духовну підтримку.