Кримська міліція затримала чоловіка, підозрюваного в убивстві 5-літнього хлопчика на околиці міста Джанкоя. 18 червня хлопчик разом із сестрою та сусідською дівчинкою грався біля будинку в пісочниці, поруч у колясці спала його друга сестричка. Повз граючих дітей проходив чоловік. Він зупинився і попросив хлопчика подивитися на гарну пташку, що нібито пролітає в небі. Коли дитина підняла голову, незнайомець завдав йому удару гострим предметом у шию і зник.
У проведенні оперативно-розшукових заходів було задіяно 40 військовослужбовців внутрішніх військ МВС України, 40 бійців спецпідрозділу «Беркут», увесь особовий склад джанкойської міліції, співробітників управління карного розшуку міліцейського Головкому. Додатково до Джанкоя прибули сім екіпажів ДАІ.
Опитавши малолітніх свідків, міліціонери одержали прикмети злочинця. Правоохоронці зосередили увагу на особі одного з місцевих мешканців, батько якого проживав по сусідству.
«При огляді в громадянина було виявлено й вилучено речові докази, що свідчать про його причетність до вбивства, зокрема, знаряддя скоєння злочину, яке направлено на експертизу», — повідомили співробітники кримської міліції. Стосовно підозрюваного порушено кримінальну справу, він дав показання, у яких зізнався в скоєнні злочину, встановлюються його мотиви.