Шановний Олександре Анатолійовичу!
Щиро вітаю Вас, а у Вашій особі всіх членів Ради Асоціації українських банків, співробітників її виконавчої дирекції з нагоди 20-ї річниці утворення цього потужного і впливового банківського об’єднання України.
Поставши в час масштабних і системних суспільних перетворень, ваша організація відіграла величезну роль у розбудові вітчизняної банківської системи, зробила вагомий внесок у фінансово-економічний розвиток незалежної Української держави.
Знаменно, що Асоціація, вирішуючи складні проблеми професійної консолідації дій та захисту системних інтересів утворених на теренах України комерційних банків, зосередила свої ділові зусилля на опрацюванні пропозицій щодо вдосконалення законодавства та нормативно-правової бази в банківсько-фінансовій сфері, сприянні зміцненню її економічного стану, забезпеченню стабільності, розширенню партнерських зв’язків з банківськими структурами зарубіжних країн.
На особливу увагу заслуговує цілеспрямована, копітка й сумлінна робота керівництва, усіх членів Асоціації щодо подолання в нашій країні нинішньої фінансово-економічної кризи, повернення довіри громадян та господарюючих суб’єктів до вітчизняної банківської системи.
Переконаний, престиж і авторитет вашого банківського об’єднання зростатиме й далі, а складні проблеми, що постали перед українською економікою, спонукатимуть усіх його учасників до підприємницької ініціативи, творчої активності, наполегливої праці.
Від усієї душі бажаю колективу Асоціації українських банків нових вагомих успіхів і здобутків на благо народу, в ім’я України.
Голова Верховної Ради України Володимир ЛИТВИН.