В Івано-Франківській області падає ціна на молокопродукти, сало та овочеву продукцію. Зокрема, вартість масла знизилася на три відсотки, сала — на два, капусти — на 25 відсотків, повідомляє інспекція контролю за цінами. Це зниження, вважають фахівці інспекції, має сезонний характер. Також на три відсотки подешевшав рис, на 0,8 — хліб житньо-пшеничний, на один відсоток — цукор. Натомість, за повідомленням начальника відділу державного контролю цін на ринку продовольства в Івано-Франківській області Лесі Кос, зросла ціна на птицю — в середньому від двох до трьох відсотків. У зоні зростання ціни вкотре опинилася гречка. Лише за останню декаду її вартість зросла більш ніж на п’ять відсотків, повідомляє наш власкор Дарина НАЗАРЧУК.