В Івано-Франківській області падає ціна на молокопродукти, сало та овочеву продукцію. Зокрема, вартість масла знизилася на три відсотки, сала — на два, капусти — на 25 відсотків, повідомляє інспекція контролю за цінами. Це зниження, вважають фахівці інспекції, має сезонний характер. Також на три відсотки подешевшав рис, на 0,8 — хліб житньо-пшеничний, на один відсоток — цукор. Натомість, за повідомленням начальника відділу державного контролю цін на ринку продовольства в Івано-Франківській області Лесі Кос, зросла ціна на птицю — в середньому від двох до трьох відсотків. У зоні зростання ціни вкотре опинилася гречка. Лише за останню декаду її вартість зросла більш ніж на п’ять відсотків, повідомляє наш власкор Дарина НАЗАРЧУК.
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1Жителі Херсонщини отримують офтальмологічну допомогу від мобільної команди лікарів 341
-
2На Житомирщині відбувся Форум «Лісові ресурси: сучасні виклики та перспективи» 95
-
3Верховна Рада України ухвалила закон щодо єдиних підходів в оплаті праці державних службовців 61
-
4З початку року 1182 агрогосподарства отримали понад 6 млрд грн за програмою «Доступні кредити 5-7-9» 54
-
5Руслан Стефанчук повідомив про підсумки пленарного засідання Верховної Ради України 12 березня 48