Бокс. Поєдинок між екс-чемпіоном світу WBA у напівсередній вазі Юрієм Нужненком (30—1—1, 14 КО) та чинним чемпіоном Європи (EBU) у цій категорії Метью Гаттоном-молодшим (39—4—2, 15 КО), який мав відбутися 9 липня в англійському місті Болтоні, перенесено на 16 липня. Перенесення ініціював британський телеканал SKY, який транслюватиме поєдинок Нужненка та Гаттона-молодшого. Нагадаємо, українець готується до поєдинку вже понад місяць. Нужненко близький до завершення загальнофізичної та спеціальної фізичної підготовки. Наразі він вивчає відеозаписи боїв свого суперника і вже на цьому тижні планує приступити до спарингів. 
*** 
Український боксер Тарас Шелестюк, котрий виступає у ваговій категорії до 69 кг, вважає бронзову медаль чемпіонату Європи непоганим результатом. «А хто міг сказати відразу після жеребкування, що я зможу в Росії здолати фіналіста останнього чемпіонату світу, господаря рингу Андрія Замкового? Мало хто. В мене вірили тренери й близькі, а от чимало шанувальників боксу ще до бою встигли приписати мені поразку. Тому бронзова медаль — це непоганий результат».
Хокей. Воротар ризького «Динамо» Едгар Масальскіс перейшов до київського «Будівельника». У чемпіонаті КХЛ-2009/10 Масальскіс зіграв 37 матчів.
Футбол. Контрольний матч. «Дніпро» (Дніпропетровськ) — «Кривбас» (Кривий Ріг). 1:0. Гол: Назаренко, 11.
«Дніпро»: Каніболоцький (Шеліхов, 59), Лобжанідзе, Мандзюк (Голек, 46), Чеберячко, Панаєв (Алсіїдес, 46), Кравченко (Гоменюк, 86), Феррейра (Шахов, 46), Калиниченко (Карноза, 46), Назаренко (Льопа, 46), Каверін, Гоменюк (Бєлік, 46).
«Кривбас»: у матчі брали участь — Штанько, Андрієнко, Жданов, Лисицький, Кіцута, Даниловський, Рожок, Куценко, Воробей, Мотуз, Федоренко, Лебедєв, Сердюк, Білозор, Костишин, Клімов, Гоцирідзе, Богомазов, Воробей, Д, Кобахідзе, Левіга.