«Зоря» (Україна, Луганськ) — «Фейєноорд» (Нідерланди, Роттердам). 1:1. Голи: Білий, 27, те Вреде, 38.
«Зоря»: Шевченко, Ігнатьєвич, Білий, Писко, Малишев (Грицай, 47), Караваєв, Хомченовський, Чайковський, Каменюка, Сегбефія (Малиновський, 56), Будківський. Тренер — Юрій Вернидуб.
«Фейєноорд»: Мюльдер, Вілкшир (Карсдорп, 81), ван Беєк, Матейсен, Конголо, Іммерс, Триндаде де Вільєна, Класі (Вормер, 72), те Вреде, Сгакен, Боетьюс (Басачікоглу, 62). Тренер — Фред Рюттен.
Рефері — Павел Гіль (Польща).
Київ. Стадіон «Динамо» імені Валерія Лобановського. 3700 глядачів.
Активніше почали гості. Вони ефектно комбінували, демонструючи хорошу техніку. Кілька ударів суперника відбив Микита Шевченко. Але рахунок відкрила наша команда, котра перед цим практично не загрожувала воротам суперника. Центральний оборонець Максим Білий красивим потужним ударом низом зі штрафного метрів з двадцяти поклав м’яч під самісіньку стійку.
Після цієї невдачі гості не знітилися і продовжували атакувати. Зрештою вони розіграли блискавичну комбінацію: простріл з флангу, на який миттєво зреагував Мітчелл те Вреде. Він випередив оборонців «Зорі» і проштовхнув м’яч у ворота.
Після забитого гола гості дещо заспокоїлися. Не так настирно грали вони і після перерви. І у «Зорі» з’явилися шанси. Вона помітно додала у швидкості. Моментами здавалося, що наші неодмінно заб’ють. Але останньої миті щось заважало, або «Фейєноорд» рятував Ервін Мюльдер.
У середині другого тайму гості таки прокинулися і загострили гру, організовуючи небезпечні атаки. Але рахунок не змінився.
Нагадаємо, що і в попередньому раунді «Зоря» на цьому стадіоні зіграла 1:1 з норвезьким «Мольде». А потім була перемога (2:1) в гостях...