«В України та Грузії дуже багато спільного у подоланні проблем, притаманних кожній з цих країн», — заявив Перший заступник Голови Верховної Ради Адам Мартинюк, коментуючи журналістам грузинських телеканалів основні теми, що обговорювалися під час зустрічі з міністром закордонних справ Грузії Гріголом Вашадзе. Глава грузинського зовнішньополітичного відомства перебуває в Україні з офіційним візитом.

«Це була дуже цікава розмова. Ми обговорювали проблеми, які існують у наших державах. Я з великою зацікавленістю слухав про те, що останнім часом відбувається в Грузії. І хочу сказати, що був здивований результатами останніх виборів до органів місцевого самоврядування», — сказав А. Мартинюк.
За словами Першого заступника глави парламенту, він поінформував свого співрозмовника про українське сьогодення, зокрема, про те, що відбувається в Україні після обрання Віктора Януковича на посаду Президента. «Певна політична стабільність, ознаки оздоровлення економіки, надходження іноземних інвестицій свідчать про позитивні тенденції в Україні», — підкреслив А. Мартинюк.
«В Україні спостерігається процес консолідації влади, чого у нас не було протягом останніх 19 років. Президент має підтримку більшості парламенту, парламент формує уряд. Президент, Верховна Рада та уряд працюють злагоджено», — наголосив А. Мартинюк.
Прес-служба Першого заступника Голови Верховної Ради.