Футбол. Сьогодні тренер київського «Динамо» Валерій Газзаєв на клубному стадіоні проведе прес-конференцію. А поки що маємо офіційну інформацію, що біло-сині уклали контракт із гравцем збірної Македонії Гораном Поповим. 25-річний футболіст може діяти як на лівому фланзі оборони, так і в півобороні. Успішно пройшовши поглиблене медобстеження, новачок підписав контракт строком на п’ять років. У «Динамо» Попов виступатиме під номером 6.
Коротенька довідка. Горан Попов народився 2 жовтня 1984 року в місті Струмиця (Македонія). Зріст 189 см, вага 87 кг. Виступав за команди: АЕК, «Егалео», «Левадикос» (усі — Греція), «Одра» (Польща), «Геренвен» (Нідерланди). За збірну Македонії провів 31 матч, забив 2 м’ячі.
— Розумію, що прийшов у велику команду, яка щороку грає в Лізі чемпіонів і майже в кожному сезоні виграє чемпіонат, — сказав в інтерв’ю клубному сайтові Горан. — Тому не вагався, чи варто мені їхати в Україну. Дуже радий, що свою подальшу долю пов’язав саме з «Динамо».
Окрім багаторазового чемпіона України, Поповим дуже цікавилися ще три клуби Європи. Які? Про це розповів сам футболіст:
«Найнаполегливішими були «Вест Бромвіч» (Англія), «Страсбург» (Франція) і ще одна українська команда. Коли я почув, що мене хоче бачити київське «Динамо», я дав слово, що більше ні з ким іншим не буду навіть говорити з цього приводу, перш ніж не з’ясуємо всі подробиці з президентом киян».