У Кіровограді матчі фінальної частини Чемпіонату світу з футболу, що відкривається сьогодні, можна буде подивитись у великій і потужній команді уболівальників — так цікавіше!
Адміністрація Кіровоградського дендропарку запропонувала фанатам футболу насолоджуватися грою найкращих команд світу разом! І оголосила, що на час проведення чемпіонату в міському дендропарку відкривають імпровізований літній кінотеатр, де щовечора всі бажаючі зможуть безкоштовно переглянути футбольні матчі, трансляція яких розпочинається о 21.30. На сценічному майданчику, встановленому на центральній алеї парку (тут відбуваються регулярні святково-розважальні заходи, у тому числі дитячі фестивалі, до яких долучається адміністрація дендропарку чи навіть виступає їх засновником), на період Мундіалю у вечірній час встановлюватимуть великий екран розміром 6 х 4,5 метра, а перед сценою — столики зі стільцями.
— Тож приходьте й уболівайте від усієї душі! — запрошує президент корпорації «ХХІ століття» (орендаря парку) Микола Онул.
Він переймається не лише прагненнями кіровоградських уболівальників, а й долею місцевої футбольної команди «Зірка». Саме завдяки корпорації «ХХІ століття» у 2008 році команда знову відродилась і у футбольному сезоні 2008/2009 року відіграла так, що зуміла перейти з другої до першої ліги, вселивши надію в серця уболівальників, що не за горами і повернення команди до Прем’єр-ліги, де «Зірка» вже грала.
 
Кіровоград.