Як ми вже повідомляли, 9 червня представники правоохоронних органів захопили громадську приймальню народного депутата Костянтина Бондарєва (фракція БЮТ). 
Пізніше сам парламентарій повідомив, що приблизно через 45 хвилин після захоплення «ці незрозумілі співробітники незрозумілої організації» залишили приміщення. «Вони втекли, забувши навіть представитися», — сказав він. Після цього на місце конфлікту прибули представники райвідділу міліції та міськуправління МВС. «Я написав заяву, мої помічники дали пояснення, вилучено фомку, якою ламали двері, намагаємося з’ясувати, працівники якої спецслужби здійснили цей наліт», — повідомив К. Бондарєв та уточнив, що група, яка увірвалася до його офісу, налічувала близько 20 осіб, на спинах яких було написано «Податкова міліція».
Водночас він припустив, що силовики могли переплутати його приймальню з приміщенням комерційного банку, який міститься поруч. «Як зараз з’ясовується, вони помилилися дверима. Справа в тому, що на першому поверсі будинку, де я орендую приміщення, є інші двері, на яких написано «Комерційний банк». Вони хотіли вломитися туди, але чомусь вирішили ще вломитися в приймальню народного депутата», — зазначив парламентарій по гарячих слідах.
А вже наприкінці дня, виступаючи в ефірі «Шустер Lіve», К. Бондарєв пов’язав цей напад з тим, що 19 травня він очолив Київську обласну організацію ВО «Батьківщина», зазначивши, що напад податківців є «гонінням на членів БЮТ, з переконанням, що ми повинні бути «тушками». При цьому він заявив, що «тушкою» не буде. Крім того, за повідомленням народного депутата, у заяві до міліції він написав, що «у скоєнні цього злочину» підозрює керівника головного управління податкової міліції України.