Футбол. Кореспондент «Голосу України» після першого тренування дніпропетровського клубу, що тільки вийшов з відпустки, поспілкувався з наставником команди заслуженим майстром спорту Володимиром Бессоновим.
— Роботу почали поки що 16 гравців, — розповів Володимир Васильович. — 14 червня зіграємо перший контрольний матч із «Кривбасом», на 19 червня запланований поєдинок зі столичним «Арсеналом», а 23 і 24 червня двічі поміряємося силами з «Іллічівцем». Перед початком сезону проведемо ще кілька контрольних зустрічей. Підготовку до сезону команда здійснить на своїй базі.
— Які в «Дніпрі» кадрові зміни, якщо такі відбулися?
— Поки що від нас ніхто не пішов. До речі, чутки про ніби перехід Назаренка до «Металіста» не відповідають дійсності. Сергій хоче грати в «Дніпрі», і в нас немає бажання розлучатися з ним. З оренди повернулися Льопа, Каниболоцький і Федорчук, котрі виступали за «Кривбас», а також Шахов з «Арсеналу». А от Мазілу відмовився повертатися до Дніпропетровська, бо вирішив грати за «канонірів». Чекаємо повернення з Аргентини Осмара Феррейра. Він має прилетіти десятого червня. Під час відпустки операцію на пахових кільцях переніс Денисов. Усе закінчилося успішно. Тому оборонець уже найближчими днями приєднається до колективу й почне відновлювальну роботу. 14 червня повертаються всі збірники-українці, котрі грали в національній і молодіжній командах, а також Лаштувка з Голеком. Стосовно поповнення, то воно буде обов’язково, але трохи пізніше.