У перший день своєї роботи журналісти відвідали село Петрівку Красногвардійського району півострова. При в’їзді висять плакати: «Петрівка — моє рідне село!», «Я люблю Петрівку!». Справді, є чого радіти — живуть тут добре. Це ще й тому, що турбота про людей стала справою життя сільського голови Володимира Ганагі.
У селі є цілий спортивний комплекс — два басейни, ігрові, тренажерні, танцювальні зали, будинок культури... За чотири роки, відтоді як Володимира Ганагу обрали головою, він на ділі показав, що село може жити гідно. Навіть в умовах фінансово-економічної кризи. Сьогодні в селі відремонтовано практично всі дороги, обладнано автобусні зупинки.
А фонтан у центральному парку — такого, мабуть, не знайдеш у жодному селі України. Петровський будинок культури клубом назвати язик не повертається. Справжній сільський театр! Його сцена пам’ятає виступи зірок російської та української естради — «Акваріума», «Землян», «Машини часу», Олега Скрипки, Володимира Кузьміна та інших. Практично щомісяця тут ідуть спектаклі провідних кримських театрів, циркові вистави для дітей і дорослих.
У програмі — зустрічі з керівництвом міст Алушти, Ялти, селища Чорноморського, робітниками Сімферопольського електромашинобудівного заводу «СЕЛМА», студентами Університету економіки та права (Сімферополь), керівництвом республіканського спортивного товариства «Спартак», співробітниками кримської дирекції «Укрпошти». Жителі міст та сіл автономії матимуть можливість спілкуватися із заступником головного редактора газети Леонідом Бровченком, власним кореспондентом газети у Криму Георгієм Вервесом й іншими співробітниками редакції. Ці зустрічі допоможуть кримчанам орієнтуватися в сучасному потоці інформації, а «Голосу України» залишатися улюбленою та цікавою газетою.
Фото Андрія НЕСТЕРЕНКА.