Перший віце-прем’єр-міністр України Андрій Клюєв пообіцяв виділити 500 мільйонів на запорізькі мости. На цій «будові століття» він побував під час робочої поїздки до регіону.

З огляду на недостатнє фінансування (цього року — всього 100 мільйонів гривень), будівництво може бути загальмоване надовго. Нині закордонні постачальники інженерних конструкцій чекають передоплати.
— Треба шукати фінансові рішення! — каже міністр регіонального розвитку і будівництва України Володимир Яцуба. — На цьому об’єкті зібрані кращі спеціалісти, і за інженерними рішеннями мости будуть унікальними. У нас на Дніпрі аналогів Запорізьким мостам немає... До того ж по цьому мосту будуть здійснюватися перевезення регіонального і державного значення...
Андрій Клюєв повідомив, що доповість про стан справ з мостами і Президенту України, і Прем’єр-міністру: «Вважаю, що ми знайдемо шляхи фінансування мосту в Запоріжжі цього року на рівні 500 мільйонів, а з наступного вже вийдемо на мільярдну суму. Однак і місцева влада не повинна чекати грошей лише із Києва».
Перший віце-прем’єр-міністр також повідомив, що два тижні тому у нього відбулася зустріч з керівництвом генпідрядника будівництва, під час якої були вивчені всі варіанти і напрацювання для того, щоб реанімувати головну будову Запоріжжя.