На Львівщині виявлено 60 порушень кримінального характеру під час ліквідації наслідків паводкової стихії, що сталася на території області у 2008 році.
На Самбірщині службові особи місцевої ради під час обстеження приватних садиб внесли неправдиву інформацію про важкість наслідків, завданих стихією. Через це з бюджету держави виплачено матеріальну допомогу, що більша на 200 тисяч гривень. Посадових осіб, винних у порушеннях, покарано, повідомляє прес-служба ГУ МВСУ у Львівській області.
Викрито службових осіб приватного підприємства — виконавця робіт з будівництва берегоукріплень та ремонту доріг на території Сколівського району. Роботи виконували без відповідного дозволу. В результаті — з держбюджету безпідставно виплачено понад мільйон гривень. Окрім цього, через незавершені роботи зимовим льодовим затором було змито більшу частину проведеного берегоукріплення на ділянці річки у цьому районі. Триває розслідування кримінальної справи, яку порушила прокуратура.
А у Городоцькому районі бюджетні кошти було виділено на ліквідацію наслідків стихії, а натомість за них відремонтовано приміщення Народного дому та проведено ремонт вуличного освітлення. Цим завдано державі збитків майже на півмільйона гривень.