Кримські правоохоронці застосували зброю, щоб знешкодити чоловіка, що застрелив свого сусіда та відкрив вогонь по працівниках міліції. Житель села Малинівка Бахчисарайського району, котрий має психічні розлади і не раз проходив лікування у психоневрологічному диспансері, озброївшись мисливською рушницею, заліг у кущах, погрожуючи застрелити свою співмешканку.
Дільничний, що прибув на місце, доповів про ситуацію командуванню, попередивши сусідів, щоб ті не виходили на вулицю, після чого привів до будинку зловмисника його матір. Але жінка не змогла заспокоїти сина, що розбуянився, на її адресу та на адресу міліціонера посипалися погрози. Потім порушник спокою перебрався на дах будинку, звідки його двір добре проглядався й прострілювався. Незабаром на місце події прибули керівники кримської міліції та співробітники спецпідрозділу «Беркут». Доки правоохоронці намагалися почати переговори із озброєною людиною, із сусіднього будинку у двір вийшла літня подружня пара. Чоловік намагався втихомирити бешкетника, напоумити його й змусити здатися. У відповідь зловмисник вистрілив у сусіда, після чого почав стріляти у правоохоронців.
Поранений сусід помер. Знешкодити злочинця вдалося за допомогою снайпера, що «зняв» стрільця з даху, вистріливши йому в ногу. Завдяки професійним і оперативним діям співробітників міліції, вдалося врятувати чотири життя: дружини загиблого сусіда, співмешканки затриманого й двох її неповнолітніх дітей. Порушено кримінальну справу.