Нове рибопереробне підприємство відкрито в Бердичеві. Займаючи разом зі складськими приміщеннями площу близько двох тисяч квадратних метрів, комбінат спроможний переробляти 15—20 тонн риби за добу. 
При двозмінній роботі буде задіяно близько двохсот чоловік, а до міського бюджету щомісяця надходитиме понад 50 тисяч гривень. Директор підприємства Олександр Ревега торік як фізична особа-підприємець був переможцем регіонального етапу конкурсу «Сто кращих товарів України», на який представив кальмари, фаршировані квасолею та овочами. Вітаючи керівника та колектив, голова облдержадміністрації Сергій Рижук (на знімку) наголосив на необхідності створення в області такого клімату, за якого і зовнішні, і внутрішні інвестори відчували б себе захищеними й охоче вкладали б гроші у виробництво.
Житомирська область.
Фото Катерини ТАРАНОВСЬКОЇ.