На початку червня 2010 року народний депутат України, заступник голови Комітету з питань бюджету Верховної Ради Олег Ляшко здійснив робочу поїздку в Менський район, що на Чернігівщині.

Він хотів побачити завершення будівництва підвідного газопроводу до сіл Максаки і Майське, що було профінансовано за рахунок коштів НАК «Нафтогаз України» згідно з рішенням ще попереднього уряду Юлії Тимошенко.

Олег Ляшко після зустрічі з жителями газифікованих населених пунктів відвідав оселю, де проживає зі своєю родиною учасник бойових дій Великої Вітчизняної війни Панас Якович Прищепа. Під час спілкування народний депутат цікавився умовами проживання ветерана, який у свою чергу від імені односельців дякував народному обранцю за сприяння у важливій і довгоочікуваній справі для жителів Максаків — газифікації їхнього села.

Сім’я ветерана гостинно зустріла гостя зі столиці свіжовипеченою запашною паляницею. Не залишився в боргу і депутат — на добру згадку про зустріч подарував ветерану кольоровий телевізор. Бо дуже вже полюбляє Панас Якович довгими зимовими вечорами з дружиною, дітьми, онуками і правнуками дивитись цікаві телепередачі.

У селі Блистова на зустрічі з виборцями обговорювали питання перспективи газифікації одного з останніх сільських населених пунктів Менщини. Жителі села Стольне та всі заклади соціальної інфраструктури сьогодні потерпають від відсутності централізованого водопостачання, яке вийшло з ладу після зникнення місцевого господарства. Це також не залишило байдужим Олега Валерійовича — і першою з автономним водопостачанням буде місцева школа, де навчаються більш як двісті дітей. Він пообіцяв, а всі жителі Чернігівщини знають, що слова Олега Ляшка з ділом не розходяться.

Відомий політик, зустрічаючись з людьми, також розповів їм про діяльність фракції БЮТ у Верховній Раді. Він наголосив, що, незважаючи на перехід її в опозицію, вона активно працюватиме в регіонах з метою поліпшення умов життя простих людей. На думку депутата, сьогодні головне не знизити соціальні стандарти, треба наполегливо дбати про будівництво доріг, удосконалювати роботу медичних закладів на селі. О. Ляшко запевнив, що й надалі активно розв’язуватиме згадані проблеми в інтересах трударів Чернігівщини.

Менський район.

Чернігівської області.

Фото Сергія ЛАВСЬКОГО.