Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята — Дня працівників водного господарства
На працівників водогосподарсько-меліоративного комплексу покладена надзвичайно важлива і відповідальна суспільна місія: збереження та охорона одного з найцінніших ресурсів нашої планети, незамінного дару природи, основи самого життя — води.
Щоденні турботи водників про охорону водойм, забезпечення потреб населення і галузей економіки водними ресурсами, захист територій від підтоплення, відтворення водних запасів країни спрямовані не лише на сьогодення, а й на майбутнє нашої держави.
Усвідомлюючи всю життєву важливість вашої сфери діяльності, Верховна Рада України і далі буде забезпечувати законодавчу підтримку розвитку водогосподарського комплексу з метою успішного вирішення його численних проблем, якнайповнішої реалізації конституційного права громадян на безпечне життя і здорове довкілля, сприятиме підвищенню соціального статусу його працівників.
У цей святковий день прийміть слова подяки й пошани за вашу сумлінну працю, активне освоєння сучасних форм і методів роботи, опанування новітніх технологій, що є запорукою ефективної державної політики у сфері водного господарства.
Бажаю вам міцного здоров’я, родинного затишку, високих професійних досягнень на благо рідного народу, в ім’я України.
Голова Верховної Ради України Володимир ЛИТВИН.