Завершено досудове слідство у кримінальній справі за обвинуваченням начальника Львівської регіональної філії державного підприємства «Центр державного земельного кадастру» в хабарництві. Встановлено, що начальник філії справді вимагав від громадянина Ф. 30 тисяч доларів за те, щоб працевлаштувати його на посаду інспектора першої категорії одного з районних відділів Львівської регіональної філії ДП «Центр ДЗК». Передбачалося і подальше просування по службі, а саме — призначення начальником райвідділу.
Нагадаємо, на початку березня цього року в приміщенні Львівського регіонального фонду ДП «Центр ДЗК» сьогодні вже екс-чиновник одержав від Ф. «завдаток» у 500 доларів, а згодом — у власному автомобілі ще 11 500 доларів, після чого його й затримали працівники міліції. Нині кримінальна справа за фактом хабарництва передана до суду.
До слова, у ході розслідування встановлено, що обвинувачуваний у хабарництві до того ж мав фальшивий диплом юриста Львівського державного університету імені Івана Франка.