Новим головою Вінницької облдержадміністрації призначено 60-річного Миколу Джигу, народного депутата від Партії регіонів. У день підписання указу Президента про його призначення, 2 червня ц. р., нового керівника представив активу області віце-прем’єр Володимир Сівкович. Попередник Миколи Джиги — Володимир Демішкан керував областю тільки... п’ятдесят днів. Після чого повернувся на посаду, яку обіймав протягом тривалого часу, — начальника «Укравтодору».
— Своє найперше завдання вбачаю в тому, щоб захистити інтереси кожної окремо взятої людини, — наголосив після представлення Микола Джига. — Влада покликана працювати з людьми і для людей. Це специфічна форма задоволення потреб людей. У моїй рідній області (родом із Шаргородського району. — Авт.), яку називають квітучим садом, земляки мають почуватися захищеними і знати, що у разі потреби чиновники допоможуть вирішити їхні проблеми.
Досвіду роботи з людьми новому очільнику краю не позичати. Трудовий шлях починав на рядових роботах. Більшу частину життя віддав службі в міліції. Працював на керівних посадах в органах МВС Київщини, був заступником міністра міліцейського відомства, заступником голови ДПА України. Народним депутатом України п’ятого скликання обраний з посади ректора Київського юридичного інституту МВС України. Кандидат юридичних наук, нагороджений орденом «За заслуги» ІІІ ступеня.