Позбавлення волі терміном до десяти років з конфіскацією майна. Таке покарання, згідно з ч.3 ст.303 Кримінального кодексу України, загрожує членам злочинного угруповання, які займалися сутенерством та втягуванням у заняття проституцією.
Зловмисники — троє жителів області віком від 28 до 32 років, непрацюючі. Двоє вже раніше судимі: один — за вживання наркотиків, другий — за вимагання. У групі чітко розподілялися ролі: організатор ділив гроші між поплічниками і контролював процес вербування дівчат, другий співучасник приймав замовлення і вів облік виходу їх «на роботу», вербував нову «робочу силу», третій організовував охорону повій та доставку до клієнтів, поширював інформацію про надання «послуг» і також шукав дівчат, які згодом долучалися до заняття проституцією.
Під час обшуків у помешканнях зловмисників було вилучено мобільні термінали, нотатки із записами про заробітки повій, помпова рушницю з набоями, наручники та пістолет, визнаний вогнепальною зброєю, повідомили у відділі зв’язків з громадськістю ГУМВС України в Дніпропетровській області. Учасників злочинної групи затримано, двоє з них перебувають під вартою.