Вечірнє засідання 1 червня
На вимогу депутатів із опозиційних фракцій народні обранці заслухали інформацію начальника ГУВС в м. Києві Олексія Крикуна з приводу смерті студента Ігоря Індила в Шевченківському райвідділку міліції Києва 17 травня.
Начальник главку запевнив, що міліція не винна у смерті студента і що правоохоронці не тиснуть на свідків і родичів загиблого. «На сьогодні, виходячи з матеріалів службового розслідування Головного управління, порушень міліцією не встановлено, — сказав О. Крикун. — Усі пояснення, які давали учасники події з першого до сьогоднішнього дня, не змінюються». Водночас він наголосив, що триває слідство в кримінальній справі, порушеній прокуратурою Києва, тому до завершення слідства та судово-медичної експертизи питання залишається відкритим. Очільник столичної міліції також зауважив, що триває внутрішнє розслідування служби безпеки МВС. За даними міліції, студент помер тому, що впав, будучи п’яним. Водночас О. Крикун повідомив, що керівництво Шевченківського районного управління міліції відсторонене від виконання обов’язків до закінчення службового розслідування і розслідування у кримінальній справі.
У першому читанні ухвалено два законопроекти щодо охорони родючості ґрунтів. У другому читанні та в цілому прийнято проект закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо здійснення державного нагляду в галузі зв’язку. 
Народні депутати розглянули два законопроекти про внесення змін до Сімейного кодексу України, які врегульовують виплату аліментів на дітей. У цілому прийнято проект змін до Сімейного кодексу, який визначає розмір аліментів у разі підвищення встановленого законом їх мінімального розміру. 
Як закони ухвалено й поправки до законопроектів про внесення змін до закону «Про транзит вантажів» (щодо митного оформлення) і про внесення змін до закону «Про автомобільні дороги» (щодо отримання дозволу на розташування об’єктів дорожнього сервісу)
Голова Верховної Ради 
В. Литвин повідомив про відкликання оголошення щодо входження народного депутата від БЮТ Івана Деньковича до складу коаліції.