Бокс. Гельзенкірхен (Німеччина). На 60-тисячному стадіоні німецького футбольного клубу «Шальке—04» Віталій Кличко (40-2, 38 нокаутів) захистив титул чемпіона світу за версією WBC у суперважкій вазі, нокаутувавши Альберта Сосновського (45-3-1, 27 нокаутів).
Розв’язка бою cталася в десятому раунді, коли Сосновський утомився і почав пропускати дедалі більше ударів. Прогавивши двійку лівою збоку в обличчя й правою в скроню, поляк важко повалився на канвас у кутку рингу, і рефері Джей Нейді   відразу дав сигнал про зупинку поєдинку. Відповідно до оголошених суддівських записок, після восьмого раунду Віталій лідирував у всіх трьох суддів з рахунком 80:72.
«Програвати, звичайно, завжди неприємно, — сказав Альберт Сосновський (на знімку ліворуч). — Я засмучений. Бився непогано, але Віталій — великий боксер, з ним важко вести суперечку. Я міг би продовжити бій у десятому раунді, але пручатися було вже марно, — Кличко нокаутував би мене в наступному відрізку бою. Тому вважаю, що рефері прийняв абсолютно справедливе і вірне рішення».
«Радий, що захистив титул, — поділився після бою Кличко-старший (на знімку праворуч). — Хоча це було непросто. Сосновський справді молодець, хоч і програв. Він бився добре. Мужньо. Перемогти мені вдалося за рахунок досвіду. Я бачив помилки суперника й використовував їх».
Серед своїх наступних суперників Віталій Кличко хотів би бачити Гея та Валуєва.
Фото з сайту BOXNEWS.com.ua.