Ігор Щипачов (на знімку), директор Сімферопольського навчально-виробничого підприємства «Радуга», виписав по десять примірників газети «Голос України» Будинку престарілих у селі Соколине Бахчисарайського району, Кримському онкологічному центру, Кримській дитячій республіканській лікарні.
«Усе далі від нас Велика Вітчизняна війна. Іде й покоління, яке пам’ятає цю війну. Але не вмирає пам’ять про подвиг народу, пам’ять про спільні радості і прикрощі, про спільні помилки, поразки та перемоги. Пам’ять про історичну долю мільйонів. Нам цю пам’ять потрібно обов’язково зберегти.
Дуже дорого заплатив наш народ за Перемогу. І головним переможцем став наш солдат. Це він ішов воєнними дорогами, мерз в окопах, заривався в землю і вставав на повен зріст під вогнем німецьких батарей, це він ішов на танки із гвинтівкою і гранатою. Солдати Перемоги...
Згадати всіх поіменно неможливо — їх мільйони. Але якщо кожен із нас у святий День Перемоги згадає хоча б одне ім’я, то у всій Україні не залишиться забутих солдатів».
Записав Георгій ВЕРВЕС.