В Івано-Франківську офіційно відкрито громадську приймальню народного депутата України, лідера політичної партії «Українська платформа» Павла Жебрівського. 
Як пояснив парламентарій, люди потребують якісної юридичної допомоги під час вирішення різних життєвих проблем та безпосереднього спілкування з народними обранцями. Важливим також є підняття рівня правової освіти населення, що є основою для побудови політично активного і демократичного суспільства. Власне, ці функції і виконуватиме громадська приймальня, де відвідувачі зможуть отримати кваліфіковані юридичні консультації, вносити свої пропозиції і т. д.
На прес-конференції з цієї нагоди Павло Жебрівський розповів і про перспективи розвитку та подальші плани «Української платформи». Партія уже заявила, що братиме участь у боротьбі за крісла міських голів і ставить перед собою завдання виграти перегони як мінімум у трьох містах — обласних центрах України. Проте, говорячи про Івано-Франківськ, чіткого кандидата від політичної сили ще немає. «Людина повинна мати програму дій і команду. А перемога кого-небудь нас не цікавить», — сказав Павло Жебрівський.
Івано-Франківськ.