Горе в одну з вінницьких сімей приніс... ремонт квартири. Коли батьків не було дома, їхній восьмирічний син намагався добратися до вимикача, прикритого десятьма плитами гіпсокартону. Вони й притисли малого до підлоги. Повернувшись додому, батьки застали дитину під плитами без свідомості.
Машина швидкої допомоги прибула за п’ять хвилин. До приїзду медиків батьки робили штучне дихання. «Ознак життя дитина уже не подавала, — каже головний лікар лікарні швидкої допомоги Валентин Фіщук. —  Наші лікарі спробували реанімувати, але марно». Співрозмовник припускає, що хлопчик задушився під вагою плит.
Учителі загиблого третьокласника називають його сонячною дитиною. Саме через це він мав багато друзів, а ще — гарно навчався. Начальник управління освіти Вінницької міськради Володимир Буняк повідомив, що у всіх школах міста проведуть уроки з питань безпеки дітей під час літніх канікул. На жаль, у місті над Бугом останнім часом сталося декілька випадків загибелі дітей саме через порушення правил життєбезпеки неповнолітніх.
Вінниця.