За зловживання владою та службовим становищем затримано начальника Шевченківського райвідділу МВС міста Львова. Такий результат спільної спецоперації СБУ та відділу внутрішньої безпеки МВС України.
У службовому кабінеті також було затримано співробітника одного з оперативних підрозділів обласного управління міліції та підприємця. Встановлено, що деякі підприємці, з’ясовуючи між собою стосунки, залучили до цього працівників міліції. За допомогу у вирішенні окремих питань правоохоронці мали отримати грошову винагороду. Сума, яка була передана в кабінеті начальника Шевченківського райвідділу міліції, становила 35 тисяч доларів.
Нині Прокуратура Львівської області порушила кримінальну справу, правоохоронців-порушників відсторонено від виконання службових обов’язків, вони подали рапорти на звільнення. За словами керівника міліції Львівщини Михайла Цимбалюка, на жаль, це не єдина інформація про зловживання з боку міліціонерів. Тривають перевірки з метою викриття нечистих на руку правоохоронців.