Футбол. Юнацька збірна України (гравці 1991 року народження) у Криму завершує підготовку до еліт-раунду відбору Євро-2010 (U-19). Під орудою Анатолія Бузника тренуються 23 виконавці. До заявочного списку мають потрапити 18.
Як зазначив тренер колективу, у кваліфікаційному турнірі, котрий з 26 по 31 травня прийматимуть стадіони Києва та Бородянки, наша команда виступить не в найсильнішому складі. Через травми не зможуть допомогти партнерам півоборонець «Динамо» Євген Макаренко, нападники Єгор Картушов і Віталій Федотов із «Зорі» та «Шахтаря» відповідно. Окрім того, до лав «молодіжки», що готується до відбірної зустрічі з мальтійцями, викликаний центральний оборонець Сергій Кривцов.
Пан Бузник сказав, що він має достатньо інформації про команду Боснії і Герцеговини — першого суперника України у відборі. Паралельно тренери готуються і до поєдинків з ірландцями та англійцями.
А поки що в таборі збірної України (U-19) перебувають: воротарі — Максим Коваль («Металург», Запоріжжя), Ігор Левченко («Олімпік», Донецьк), Антон Ситников («Львів»); оборонці — Богдан Бутко, Максим Імереков (обидва — «Шахтар», Донецьк), Антон Кравченко («Дніпро», Дніпропетровськ), Темур Парцванія, Олексій Прилєпов (обидва — «Динамо», Київ), Олег Поліщук («Севастополь), Василь Прийма («Металург», Донецьк), Рустам Циня («Шериф» Тирасполь, Молдова); півоборонці — Євген Задоя, Сергій Сидорчук (обидва — «Металург», Запоріжжя), Роман Карасюк («Волинь», Луцьк), Євген Морозенко, Сергій Сокуренко (обидва — «Динамо»), Ігор Чайковський («Зоря», Луганськ); нападники — Ігор Зубко («Кримтеплиця», Молодіжне), Артур Каськов, Олексій Моїсеєнко (обидва — «Металург», Запоріжжя), Володимир Коваль («Динамо»), Михайло Козак («Львів»), Євген Павлов («Волинь»).