Теніс. Ніцца (Франція). Чоловічий турнір Oпен де Нісе Кот д’Азур. Призовий фонд — 398 250 євро. Відкриті корти, ґрунт. Одиночний розряд. Перше коло. Олександр Долгополов (Україна) — Монтаньєс (Іспанія, 6 сіяний). 6:3, 7:5.

Художня гімнастика. Головний тренер збірні Білорусі Ірина Лепарська на прес-конференції, присвяченій мінському етапу Кубку світу, висловила надію, що білоруська столиця одержить право провести наступного року чемпіонат Європи.
«На майбутній етап Кубку світу дивимося крізь призму своєї мрії. Буквально за кілька хвилин до початку прес-конференції міністр спорту і туризму нашої країни Олег Качан підтвердив згоду на проведення в Білорусі чемпіонату Європи-2011. Звичайно, одного нашого бажання було б недостатньо, якби в нас не з’явилася «Мінськ-Арена».
На проведення чемпіонату Європи претендує також Іспанія. Рішення про країну-господаря змагань буде прийнято в середині червня, коли в Мінську відбудеться засідання технічного комітету Європейського гімнастичного союзу.

Футбол. Володар Кубку чемпіонів-2004 і Кубку УЄФА-2003, шестиразовий чемпіон Росії, володар «Золотого м’яча» кращому футболістові Європи-86, переможець Кубку кубків того самого року і віце-чемпіон Європи-88. Ще один срібний призер континентальної першості-88 і володар Кубку кубків-86, п’ятиразовий чемпіон СРСР і переможець молодіжного чемпіонату Європи-80. Мова про росіян Дмитра Аленічева, Єгора Титова, українців Ігоря Бєланова та Анатолія Дем’яненка. Вони зіграють в одній команді найближчої суботи. Відбудеться ця подія в Казані в рамках третього міжнародного урядового турніру «Кубок Дружби», в якому візьмуть участь колективи, котрі представляють органи виконавчої і законодавчої влади країн СНД, держав Балтії і деяких російських регіонів.

Настільний теніс. У Москві 23—30 травня відбудеться командний чемпіонат світу. Міжнародна федерація настільного тенісу (ІTTF) опублікувала попередній розподіл збірних по дивізіонах. В елітній лізі за медалі боротимуться по 24 чоловічих і жіночих команди. 20 збірних світу отримали максимальну квоту у першому дивізіоні — по дві команди (чоловіча і жіноча). До числа «обраних» увійшли і українські тенісисти.