Село Стовбина Долина на Новосанжарщині славне своїми спортивними традиціями і досягненнями. Їх примножували місцеві футболісти і волейболісти, шахісти і тенісисти, борці, легкоатлети... Свого часу тут навіть існувала мотобольна команда «Колос», яка у 80-90-і роки неодноразово ставала чемпіоном України. І біля витоків усіх цих добрих справ стояв палкий ентузіаст спорту Володимир Антонович Коба, який і сам був прекрасним футболістом, мотоболістом, борцем, дбав про розвиток фізкультури на селі на посадах спортінструктора, заступника голови колгоспу. Тривалий час він працював і сільським головою Стовбиної Долини. На жаль, кілька років тому Володимир Антонович передчасно пішов із життя. Але відтоді у селі з’явилася ще одна добра традиція — у ці весняні дні проводити футбольний турнір пам’яті колишнього сільського голови, яким весь цей час опікується і «Голос України».
Цього разу на сільському стадіоні за Кубок В. А. Коби боролися чотири футбольні дружини — ветерани Стовбиної Долини та Супротивної Балки, молодь з місцевого «Колоса» та команда «Родина Кобів», у якій грали сини Володимира Антоновича Ян і Станіслав та інші родичі.
До фіналу пробилися молодь і досвід — ветерани Стовбиної Долини та футболісти «Колоса». Молодість перемогла, але лише по пенальті.
Учасники турніру та найкращі гравці одержали призи від «Голосу України».
До речі, у Стовбиній Долині є ще одна добра традиція — тут найбільше у районі передплатників нашої газети, а колектив місцевого поштового відділення, яке очолює Тетяна Коба (до речі, теж родичка Володимира Антоновича) неодноразово ставав переможцем з передплати «Голосу України» серед сільських відділень Полтавщини.
Полтавська область.