Податкові міліціонери на одному з приватних підприємств Тернопільщини виявили більше тонни свинячого, 700 кілограмів курячого фаршу, 820 кілограмів сала, 30 мішків кісток. Жодних документів про походження сировини, сертифікатів її відповідності підприємець не мав. Судячи з написів на брикетах фаршу, його, а також сало, завезено з Польщі, а ось кістки — українського походження. Як з’ясувалося, їх у перемеленому вигляді використовували під час виготовлення ковбаси. Мало того, що сировина була завезена контрабандним шляхом, зберігалася вона в антисанітарних умовах, з порушеннями температурного режиму. Не дотримувалися тут і технології виготовлення ковбас. Під час перевірки вилучено недоброякісну сировину на 30 тисяч гривень, готову продукцію на 14 тисяч, обладнання на 100 тисяч гривень. Матеріали перевірки передано УМВС у Тернопільській області.
Популярне за тиждень
-
1Київщина отримала від Південної Кореї 15 тисяч примірників підручників з географії 2823
-
2З вірою в перемогу 86
-
3«Власна справа»: Івано-Франківська область у трійці лідерів за кількістю грантоотримувачів 85
-
4Київщина передала 114-й окремій бригаді ТРО 7 пікапів та інше оснащення 81
-
5Орден «За мужність» III ступеня отримав прикордонник з Луганщини на псевдо «Чеченець» 80