Податкові міліціонери на одному з приватних підприємств Тернопільщини виявили більше тонни свинячого, 700 кілограмів курячого фаршу, 820 кілограмів сала, 30 мішків кісток. Жодних документів про походження сировини, сертифікатів її відповідності підприємець не мав. Судячи з написів на брикетах фаршу, його, а також сало, завезено з Польщі, а ось кістки — українського походження. Як з’ясувалося, їх у перемеленому вигляді використовували під час виготовлення ковбаси. Мало того, що сировина була завезена контрабандним шляхом, зберігалася вона в антисанітарних умовах, з порушеннями температурного режиму. Не дотримувалися тут і технології виготовлення ковбас. Під час перевірки вилучено недоброякісну сировину на 30 тисяч гривень, готову продукцію на 14 тисяч, обладнання на 100 тисяч гривень. Матеріали перевірки передано УМВС у Тернопільській області.
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1Жителі Херсонщини отримують офтальмологічну допомогу від мобільної команди лікарів 341
-
2На Житомирщині відбувся Форум «Лісові ресурси: сучасні виклики та перспективи» 96
-
3Верховна Рада України ухвалила закон щодо єдиних підходів в оплаті праці державних службовців 66
-
4Руслан Стефанчук повідомив про підсумки пленарного засідання Верховної Ради України 12 березня 55
-
5З початку року 1182 агрогосподарства отримали понад 6 млрд грн за програмою «Доступні кредити 5-7-9» 54