Найкрасивіша жінка-депутат, успішний підприємець, політичний діяч, розумна вольова жінка, іронічний співрозмовник, любляча мати двох дітей — усе це про неї. Фактично, в Україні — це вік політичної зрілості, коли перед політиком відкриваються всі можливості.
Наталія Королевська порівняно недавно увійшла в політичну еліту країни. Її поява у владних коридорах не супроводжувалася гучними скандалами й піар-акціями. Проте вона не залишилася непоміченою. Адже з перших днів роботи у Верховній Раді Королевська заслужила повагу своїх колег високим професіоналізмом, глибоким розумінням проблем економіки, наполегливістю й умінням будь-яку справу доводити до кінця. Не випадково депутатові довірили керувати складним комітетом — з питань промислової і регуляторної політики та підприємництва.
Очолюючи комітет, вона зуміла так вибудувати відносини з колегами, що поздоровити її в день народження прагнуть представники різних трудових колективів, представники політичних партій і від влади, і від опозиції. Попереду в Наталії Королевської — грандіозні плани з подальшого реформування економіки, створення в країні сприятливого бізнесклімату, досягнення нових політичних висот.
З днем народження, шановна Наталіє Юріївно! З політичним повноліттям!
Члени Комітету з питань промислової і регуляторної політики та підприємництва і секретаріат комітету.