Антологію фронтового подвигу підготувало й випустило у світ днями одне з найбільших сільгосппідприємств Рівненської області — приватне підприємство «Агро-Експрес-Сервіс». 
Воно орендує та обслуговує близько двадцяти тисяч гектарів землі у Млинівському, Радивилівському, Демидівському районах Рівненщини та Кременецкому — Тернопільщини. У збірці вміщені розповіді про долі місцевих мешканців, які наближали перемогу на фронтах війни, в тилу, піднімали країну з руїн у повоєнні роки. Нове видання подарували героям розповідей, а також усім ветеранам Великої Вітчизняної війни в згаданих районах. ПП «Агро-Експрес-Сервіс» разом із місцевими радами долучилося до організації торжеств із нагоди Дня Перемоги, поклавши квіти до всіх пам’ятників та обелісків загиблим воїнам, вручивши близько двом тисячам ветеранів та солдатських удів (і не тільки своїм пайовикам) продуктові пакети, влаштувавши для них концерти, святкові обіди.
На знімку: заступник генерального директора ПП «Агро-Експерт-Сервіс» Василь Муха, керівник дільниці №1 ПП «Агро-Експерт-Сервис» Микола Старостюк вручають ветеранам Василеві Матусевичу, Григорію Сверстюку, Василю Мельничуку подарунки до свята.