Новенький автомобіль-пікап у дні святкування 65-ї річчя Великої Перемоги отримав обласний госпіталь інвалідів війни від народного депутата Ігоря Шарова. Подарунок від його імені вручили депутати Кіровоградської міської ради Григорій Дрок, Вікторія Касьянова, Віктор Кухаренко, Юрій Шаров та Сергій Хільченко.
За словами головного лікаря госпіталю, депутата обласної ради Геннадія Сябренка, такий багатофункціональний автомобіль давно був потрібен медичному закладу. Протягом року тут проходять лікування близько чотирьох тисяч ветеранів війни. Чимало з них потребують консультацій профільних спеціалістів обласних спеціалізованих лікувальних установ і тепер проблему, як туди довезти хворих, буде вирішити набагато легше.
А в Олександрійському районі завдяки ініціативі нового керівника райдержадміністрації Сергія Кузьменка, який до призначення обіймав посаду заступника голови районної ради, та спонсорській допомозі ради підприємців району для колишніх фронтовиків придбано сім легкових автомобілів «Славута». Їх отримали інваліди війни Дем’ян Сущик, Микола Андреєв, Петро Кравченко, Григорій Грамма, Федір Шульга, Іван Іванов та Володимир Чорновол. Участь в урочистостях узяв голова обласної державної адміністрації Сергій Ларін, який також вручив ветеранам ювілейні медалі з нагоди перемоги у Великій Вітчизняній війні та цінні подарунки.
Кіровоградська область.