Кульова стрільба. Пльзень (Чехія). Традиційні міжнародні змагання 41-й Гран Прі «Ліберейшн». Перші місця у стрільбі по цілі, що рухається, посіли кримчанин Владислав Прянишніков і Анастасія Савельєва з Дніпропетровська. Ще одна дніпропетрівчанка Вікторія Рибовалова стала срібною призеркою. Галина Авраменко з Чернігова здобула «бронзу».
Бокс. Команда чемпіона світу за версіями WBO, ІBF і ІBO Володимира Кличка офіційно запропонувала чемпіону WBA Девіду Гею об’єднавчий бій. Про це заявив радник українця Шеллі Фінкель, повідомляє Boxіngscene. За його словами, поєдинок може відбутися у вересні або жовтні цього року у Європі. Як повідомив Фінкель, пропозицію отримав менеджер і тренер британця Адам Бут. «Зараз ми активно працюємо, щоб організувати поєдинок. Це єдиний бій у важкій вазі, який цікавить глядачів. Решта поєдинків нікому не потрібні», — заявив тренер Кличка Емануель Стюард.
Баскетбол. Київські «вовки» продовжують програвати судові справи про виплату компенсацій своїм колишнім співробітникам. Арбітражний суд зобов’язав БК «Київ» виплатити компенсацію у розмірі 305 тисяч доларів своєму колишньому гравцеві Клею Такеру за сезон 2008/09. Окрім компенсації Такеру, БК «Київ» повинен також виплатити агентські відступні компанії Pro One Sports Management. Якщо кияни відмовляться сплатити штраф, клубу загрожують санкції ФІБА.