Футбол. ФФУ заплатила 156 тисяч доларів за преліт збірної Парагваю до Києва. Про це розповів голова правління «Україна футбол інтернешнл» Володимир Лашкул. Як відомо, на початку вересня наша команда проведе контрольний матч в столиці зі збірною Парагваю.
Щоправда, південноамериканці прибувають в Україну на два дні раніше, ніж це було обумовлено в договорі. Тому поки що не з’ясовано, хто ці дві доби (проживання, харчування, транспортні послуги тощо) оплачуватиме — українська сторона чи парагвайська. Гостям запропоновано не п’ятизірковий готель, а чотиризірковий. Вони погодилися.
«Думаю, всі організаційні проблеми, пов’язані з проведенням цього матчу, ми подолаємо, і він відбудеться», — сказав пан Лашкул.
Потім буде перший матч відбірного циклу Євро-2016: наші футболісти прийматимуть на НСК «Олімпійський» суперників із Словаччини.
А ще збірна України 18 листопада цього року може зіграти контрольний матч з національною командою Словенії на нейтральному полі. Місце проведення — одна з держав поруч із Люксембургом. Річ у тому, що 15 листопада у нашої команди матч відбірного турніру чемпіонату Європи в гостях проти збірної цієї країни. Тому, напевно, українському колективу немає сенсу повертатися додому, а краще провести контрольну зустріч десь поблизу. З Михайлом Фоменко це питання узгоджено.