Головним подарунком для фронтовиків Кам’янця-Подільського стане відроджений на їхнє прохання міський стадіон імені Тонкочеєва. Там відбудеться великий святковий концерт та військово-патріотичне шоу. Ще у квітні міська влада не мала намірів цього року розпочинати капітальний ремонт стадіону, адже на це не було коштів, та й самого бюджету не було. «Я вдячний ветеранам, — каже міський голова Анатолій Нестерук, — за те, що вони наполягли. Свого часу місто відзначало День Перемоги саме на стадіоні, згодом він занепав і святкування перенесли в меморіальний сквер Танкістів. Там стільки людей не вмістиш. Ми змогли відшукати невеликі ресурси для того, щоб підвести опалення та воду до головного приміщення. До кінця року завершимо ці та облицювальні роботи в роздягальнях.
Коли пленум міської ради ветеранів поставив вимогу перед владою: урочистості цього року провести на стадіоні, ми одразу ж зібрали керівників усіх будівельних організацій і звернулися по допомогу. Лише на ремонт головного приміщення знадобилося понад два мільйони гривень. Щиро дякую всім. Усіх благодійників не назвеш, але згодом їх імена можна буде побачити на спеціальній дошці перед центральним входом на стадіон».
Нині всі входи до цього об’єкта та доріжки вже заасфальтовані, трибуна та головна будівля відремонтовані, стільці в секторах обновили, запасне поле привели в порядок, згодом сюди «повернуться» тенісні корти, відновили освітлення... Творчі колективи міста, військові курсанти й ліцеїсти підготували великий концерт, на який завітають колишні фронтовики зі своїми родинами. За словами міського голови, кожного поздоровлять і вдома та вручать ювілейну медаль, усього їх надійшло в місто 287. Привітають цього дня і 380 учасників бойових дій, родини загиблих, усім передадуть продуктовий набір.
Кам’янець-Подільський.