Напередодні 65-річчя Великої Перемоги над фашистськими загарбниками — з 16 березня цього року — «Голос України» оголосив акцію. Її мета — передплатити парламентський часопис кожній ветеранській організації району, міста, області, кожному фронтовику. Редакція закликала відгукнутися на цей благородний почин підприємства, установи, заклади, а також тих, хто шанує ратний подвиг своїх батьків і дідів. Журналісти також звернулися до лідерів профспілкових та партійних організацій, союзів, спілок — одне слово, до тих, хто не забуває гасло «Ніхто не забутий, ніщо не забуте!».
Редакція перша подала приклад, передплативши парламентську газету всім районним радам ветеранів столиці та Київській обласній організації. На доважок до передплати «голосоукраїнці» зробили подарунок Рівненській міській ветеранській організації та Раді ветеранів Жовтневої районної організації міста Запоріжжя. Цим двом колективам презентовано комп’ютери.
Акція журналістів газети знайшла широку підтримку. Так, станом на сьогодні, вже передплачено для ветеранів, ветеранських організацій та фронтовиків близько семи тисяч примірників парламентського часопису. Зокрема, промислові підприємства і підприємці Харківщини здійснили передплату на газету «Голос України» на суму майже 50 тисяч гривень. Найбільшу фінансову допомогу ветеранам надав начальник Південної залізниці Віктор Остапчук. А от для Черкаської обласної ветеранської організації на друге півріччя 2010 року передплачено 500 примірників «Голосу України». У Чернівецькій області ця цифра поки що зупинилася на позначці 431 примірник. Серед спонсорів легендарного Севастополя впевнено лідирує ЗАТ «Стивідорна компанія «Авліта», де генеральний директор Олександр Лагоша. Колектив передплатив 5-разовий випуск «Голосу України» 115 ветеранам. У Херсоні державне підприємство «Дельта-Лоцман» (директор Олександр Голодницький, голова профспілкового комітету Олександр Балакірев) передплатою на «Голос України» підтримало 150 ветеранів. Херсонський морський торговий порт, який очолює Андрій Єгоров, виділив кошти на передплату 100 примірників нашого часопису. Серед одеситів лідирує Сурен Сардарян, голова спостережної ради багатопрофільного концерну «ВЕСТА»: йому вдячні 73 ветерани і фронтовики. Таку само кількість примірників для своїх ветеранів передплатив і начальник Іллічівського морського порту Геннадій Сквороцов. Не відстають від підприємців і промисловців й народні депутати Вадим Петренко, Валерій Дубіль, Микола Шершун, Павло Сулковський, Віктор Матчук та інші. Велику активність у цій благородній справі виявили депутати обласних, районних, міських та селищних рад.
Редакція щиро вдячна їм за підтримку акції, за розуміння тієї великої і доброї справи, яку вони роблять, пошановуючи тих, кому ми завдячуємо мирним небом над головою.
І ще одне. Ураховуючи численні побажання читачів нашої газети та спонсорів акції, а також прохання ветеранів і фронтовиків, редакція часопису продовжує свою акцію до 22 червня — дня початку Великої Вітчизняної війни. Ми закликаємо усіх, хто з тих чи інших причин поки що вагався, чи підтримати акцію «голосоукраїнців», бути рішучим і зробити добро ветеранам і фронтовикам.