За славною незмінною традицією 9 травня ми відзначаємо величне свято — День Перемоги. Цього року ми святкуємо 65-ту річницю цією видатної події.
З відчуттям великої відповідальності хочу звернутись до всіх наших шанованих ветеранів Великої Вітчизняної війни! Ми завжди пам’ятаємо, що День Перемоги — це особливе свято для нашого народу. Іншого, такого великого, наскільки вистражданого й довгоочікуваного, у нас не має.
Подвиг воїнів-визволителів — це абсолютний еталон служіння ідеалам свободи, справедливості та добра — це поєднання печалі й радості для нас усіх, пов’язане зі спогадами буремних років війни, з весною, народженням і розквітом нового життя.
Не можна не відзначити, що за чотири роки війни за свободу, за право жити на рідній землі, було заплачено життям більше ніж десяти мільйонів українців, а це, погодьтеся, надзвичайно висока плата. Низько схиляю голову перед визволителями і щиро вітаю з Днем Перемоги у Великій Вітчизняній війні!
У цей незабутній день необхідно згадати всіх, чиє життя забрала війна, низько вклонитися їх світлій пам’яті, згадати дітей війни, які повною мірою відчули всі труднощі воєнних років, тих, хто в тилу своєю самовідданою працею наближав розгром ворога. Надзвичайно важко знайти слова, якими можна було б передати всю вдячність за безсмертний подвиг переможців у найжорстокішій війні людства.
Ратний подвиг наших воїнів непідвладний часу, ваша мужність, дорогі ветерани, життєва мудрість, ставлення до ратного і громадянського обов’язку — це гідний приклад для наслідування.
Вітаючи ветеранів з Днем Перемоги, бажаю міцного здоров’я, родинного благополуччя, довгих літ щасливого та мирного життя.
Вічна слава переможцям! 
З глибокою повагою,народний депутат України від Блоку Юлії Тимошенко,Голова Комітету Верховної Ради України з питань правової політики МІЩЕНКО Сергій Григорович.