Учора заступник Голови Верховної Ради України Микола Томенко відвідав обласний госпіталь для інвалідів Великої Вітчизняної війни, що знаходиться у Черкасах. Микола Томенко привітав ветеранів з великим святом — 65 річницею Перемоги та побажав їм міцного здоров’я, сил і наснаги.
Заступник глави парламенту згадав історію багаторічної боротьби ветеранів та інвалідів війни і колективу госпіталю за свої права і сказав, що «молодому поколінню треба вчитися у ветеранів не лише їхньому героїзму під час Великої Вітчизняної війни, їхній трудовій доблесті у повоєнний період, а й сьогоднішній громадянській позиції і здатності захищати права територіальної громади та власні права». Микола Томенко зазначив, що він не зміг би переконати уряд передати у комунальну власність Черкаської області цей госпіталь, а, отже, зняти всі можливі питання про зловживання землею, зміни профілю госпіталю, тощо, якби не чітка позиція керівництва та ветеранів, які там лікуються.
Крім того, Микола Томенко виконав прохання колективу — і на концерті з нагоди свята для ветеранів запросив Героя України, народного артиста Дмитра Гнатюка.