Учора заступник керівника апарату Верховної Ради Володимир Яловий від імені глави парламенту Володимира Литвина привітав з 65-ю річницею Перемоги у Великій Вітчизняній війні ветеранів, учасників бойових дій, які до 1994 року працювали в апараті Верховної Ради , а потім за віком пішли на пенсію.
Керівник об’єднаного профкому працівників апарату парламенту Василь Стадник розповів, що ветеранам чотири рази на рік (9 Травня, в День Конституції, День ветеранів, на Новий рік) надається матеріальна допомога. «Я очолюю комісію, яка проводить атестацію апарату Верховної Ради, і переконався, що ті, хто прийшов і перейняв ваш досвід, працюють на дуже високому рівні, — зазначив Володимир Яловий. — Сьогодні по рівню роботи апарату Верховної Ради рівних немає. Сподіваюсь, що адміністрація Президента та апарат Кабінету Міністрів теж вийде на такий рівень».
Він зауважив, що 65-та річниця Перемоги у Великій Вітчизняній війні — це велика відповідальна дата. За його словами, парламент розпочав підготовку до цього свята ще торік. Були проведені депутатські слухання, в ході яких внесено пропозиції щодо поліпшення соціально-побутових умов, охорони здоров’я ветеранів. «Ми робитимемо все для того, щоб не тільки 9 Травня, а й весь рік ви почувалися ювілярами», — зазначив Володимир Яловий.
Фото Сергія КОВАЛЬЧУКА.