Учора під головуванням глави держави в адміністрації Президента відбулося засідання Координаційної ради з питань відзначення 65-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941—1945 років.
На початку засідання Віктор Янукович, давши оцінку вже зробленому, підкреслив, що сьогодні «все, що можна врахувати, треба врахувати, і за ці останні дні обов’язково зробити».
Прем’єр-міністр України Микола Азаров у свою чергу поінформував, що уряд практично на 100 відсотків виконав Указ Президента «Про додаткові заходи щодо відзначення 65-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941—1945 років».
Підбиваючи підсумки засідання Координаційної ради, Президент наголосив: «Ми ніколи не зрадимо нашим ветеранам і пам’яті тих, хто приніс на нашу землю Перемогу». Віктор Янукович, як повідомляє його прес-служба, висловив упевненість, що всі заплановані урочисті заходи відбудуться на найвищому рівні.
Глава держави також запропонував повернути військові шпиталі під патронат голів обласних адміністрацій, зазначивши, що «тоді ці медичні заклади нормально функціонуватимуть», та відновити палати для ветеранів Великої Вітчизняної там, де їх було закрито.
Фото Андрія МОСІЄНКА (прес-служба Президента України).